Кількість
|
Вартість
|
||
|
Colombia El Mirador або Птичка невеличка!
Регіон: Huila
Обробка: Naturra Acetic
Різновид: Tabi
Дуже різноманітна з багатим смаком кава, де кожна чашка, буде мати багато унікальних відтінків, завдяки ферментації зеленого зерна експерементальним методом, дбайливості фермерів, та старань нашого обсмажчика!
Кава яку можна довго описувати, але значно простіше скуштувати та відчути.
Трішки про обробку NATURRA ACETIC
Відібрану каву поміщають у пластикові резервуари, наповнені водою, де міститься джерело повітря для насичення навколишнього середовища киснем і, таким чином, певною мірою сприяє розвитку аеробних бактерій, таких як Acetobacter. Ферментація триває 240 - 290 годин.
Потім каву сушать протягом 25-30 днів, збирають в мішки і зберігають так кілька місяців.
На останньому етапі - кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів.
Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.
El Mirador — ферма Елкіна Гузмана, чия родина вже понад 70-років займається виробництвом кави. 12 з них вони з особливою відданістю досліджують технології обробки. El Mirador розташована в муніципалітеті Палестина, в селі Ель Портал, в околицях заповідника Помпея в долині річки Магдалена. Площа ферми – 32 га, більшість з яких засаджені екзотичними сортами кави, такими як Catiope, Mokka, Tabi, Geisha, Orange, Striped і Pink Bourbon. 2 га займає Caturra, що використовується для експериментів з обробкою. Елкін Гузман стандартизував робочий процес і процеси обробки, які використовуються на цій фермі, щоб забезпечити послідовність і контроль якості на кожному кроці. Він дуже уважний до деталей і застосовує інноваційним підходи до ферментації, включаючи різноманітні методи обробки, такі як Coffee Maceration, Lactic та Acetic Natural